Wat Siteklusjes voor je kan doen

De meest uiteenlopende WordPress en Woocommerce problemen oplossen, op elk moment.

Problemen oplossen

en nog veel meer

Siteklusjes is begonnen als WordPress en Woocommerce reparatie dienst. Eenmalig, zonder abonnementen. Alleen als jij het nodig hebt aan de bel trekken en problemen op de website laten maken. In de loop van de jaren werden de vragen anders, dus ook de diensten zijn uitgebreid. Hieronder zie je een overzicht van wat ik voor je kan doen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact op, grote kans dat ik je toch kan helpen!

Eenmalige werkzaamheden

Sommige aanpassingen in Woocommerce of WordPress kun je misschien best wel zelf doen. Maar soms loop je ergens tegenaan waar je handen van in het haar gaan. Dingen waar je een dag lang op zwoegt en dan nog niet het gewenste resultaat hebt. Of als je totaal in paniek denkt dat je complete site weg is. Dan neem je contact op met mij!

Meer over eenmalige werkzaamheden

Zoekmachine optimalisatie

Jouw WordPress website of Woocommerce webwinkel wil je uiteraard bovenaan op de 1e pagina van Google hebben, maar om dat te realiseren is er nog wel wat werk te verzetten. Siteklusjes helpt je graag met het instellen van de Yoast plugin, linkbuilding, het schrijven van teksten en de overige zaken om dat te regelen!

Meer over zoekmachine optimalisatie

Siteklusjes sitescan

Ben je benieuwd hoe jouw website of webwinkel erbij staat? Met de sitescan check ik op 20+ punten wat er beter of anders kan aan jouw website op bouw, seo en marketing gebied. Terwijl ik door de voor- en achterkant van je website loop, kijk je over mijn schouders mee op mijn scherm en hoor je mijn commentaar en suggesties.

Meer over de sitescan

Vraag en antwoord sessie

Soms wil je niet alles uit handen geven bij de bouw of onderhoud van een website, maar het gewoon zelf doen. Als je dan toch iemand nodig hebt om mee te sparren, iemand waar je de vragen neer kunt leggen waar je tegenaan loopt, dan denk ik graag met je mee hoe je het òòk zou kunnen oplossen. Met de vraag en antwoord sessie kom je verder!

Meer over de vraag en antwoord sessie

Onderhoudscontract

Uiteraard moet jouw website of webwinkel zo veilig en up-to-date mogelijk zijn. Maar dat bijhouden kost tijd, tijd die de meeste mensen niet hebben. Met het WordPress onderhoudscontract wordt jouw website wekelijks ge-update, krijg je dagelijkse backups en beveiliging tegen hackers. Met keurige rapportages van wat er is gedaan.

Meer over het WordPress onderhoudscontract

Specialist op locatie

Siteklusjes kan niet alleen op afstand de problemen op jouw website oplossen, aanschuiven aan jouw bureau of bij jou thuis kan ook! Soms is het vanwege privacy handiger als er geen gegevens online uitgewisseld worden of vindt je het handig om meteen vragen te kunnen stellen. Of je nu in Groningen zit of in Limburg, Siteklusjes komt naar je toe!

Meer over werken op locatie

Wordpress en Woocommerce

Werkzaamheden uitbesteden?

Niet alleen voor hun eigen website of webwinkel kloppen ondernemers bij Siteklusjes aan. Nee hoor, als je aanloopt tegen problemen op de sites van je klanten en je hebt er zelf geen tijd voor of de kennis niet in huis, dan help ik je graag! Alle diensten zijn ook whitelabel of op reseller basis te bestellen. Jij legt de problemen bij mij neer, ik los ze op en jij factureert de klant jouw eigen prijs. Vaak binnen 24 uur in te plannen en zo anoniem mogelijk. Perfect voor webdesigners, reclamebureau’s en marketing-gurus.

Snel opgelost

Van diagnose naar oplossing binnen gemiddeld 1 dag!

Eerlijke prijzen

Marktconforme prijzen en een duidelijke prijs-afspraak vooraf.

Deskundig

Al 15+ jaar ervaring met Woocommerce en WordPress

100% Tevreden

Met een no-nonsense garantie. Niet tevreden? Geen factuur!

Daarom

Komen klanten terug

Klanten zijn vooral onder de indruk van de snelle schakeltijd, persoonlijke aandacht en de niet-goed geld-terug garantie. Siteklusjes doet zijn werk met ❤ en dat zie je.

Meteen hulp nodig?

Ik help je zo snel mogelijk om je problemen op te lossen! Vul hiernaast je gegevens in en ik bel of mail je binnen enkele uren terug om een afspraak in te plannen. Dit kan in de ochtend, middag of avond. ‘s Nachts liever niet, want ook ik slaap dan het liefst.. 🙂

  • Vraag het een expert met 15+ jaar ervaring
  • Snel schakelen
  • Eerlijke tarieven
  • No cure no pay
  • Niet tevreden? Dan geen factuur!
Vertel, wie ben je?