Alles over Siteklusjes.nl

En met wie je te maken hebt

Je bent vast benieuwd

Waarom Siteklusjes bestaat

Nadat ik jarenlang ervaring heb opgedaan als freelance webdesigner kan ik wel zeggen dat WordPress en Woocommerce vrijwel geen geheimen meer voor mij hebben. Maar natuurlijk kom ik elke dag wel weer problemen tegen die ik nog nooit ben tegengekomen.
En juist daar word ik heel blij van!
Ik ben Marcel Hesseling en puzzelen met problemen is naast mijn werk ook mijn passie. Ik blijf graag goed op de hoogte van wat er met WordPress en Woocommerce gebeurt. Handig, want zowel WordPress als Woocommerce blijven zich ontwikkelen en veranderen. Elke dag worden er nieuwe uitbreidingen (plugins) geschreven en nieuwe thema’s uitgebracht die nòg leukere functionaliteiten hebben of er mooier uitzien. Ik probeer er zo veel mogelijk zodat ik jou het beste advies kan geven!

Siteklusjes is onderdeel van Dot Circle, mijn fullservice webdesign bureau voor WordPress websites en Woocommerce webwinkels. Omdat er steeds vaker mensen vroegen of ik problemen wilde oplossen op websites die niet door mij waren gebouwd is het dochterbedrijf Siteklusjes ontstaan.

Snel opgelost

Van diagnose naar oplossing binnen gemiddeld 1 dag!

Eerlijke prijzen

Marktconforme prijzen en een duidelijke prijs-afspraak vooraf.

Deskundig

Al 15+ jaar ervaring met Woocommerce en WordPress

100% Tevreden

Met een no-nonsense garantie. Niet tevreden? Geen factuur!

Daarom

Komen klanten terug

Klanten zijn vooral onder de indruk van de snelle schakeltijd, persoonlijke aandacht en de niet-goed geld-terug garantie. Siteklusjes doet zijn werk met ❤ en dat zie je.