Sitescan

Jouw website of webwinkel laten checken door een professional?

Kijk over mijn schouder mee

Terwijl ik jouw website op 20+ punten nakijk

Je bent uiteraard heel blij met jouw website of webwinkel, maar zijn er ook zaken die beter kunnen?
Veel websites worden gebouwd door een webdesigner, waarna er vervolgens jaren niets meer aan wordt gedaan. Hierdoor loopt de site wellicht achter in veiligheid, zijn er plugins die moeten worden vervangen of is de website erg traag. Of je hebt net een nieuwe website of webwinkel en ben je onzeker of alles wel oké is. Daar hebben de Sitescan voor!

SEO, veiligheid, updates, gebruikerservaring en marketing

Je kijkt over mijn schouder mee terwijl ik jouw website analyseer. In een video van 15 of 30 minuten met gesproken commentaar loop ik de voor en achterkant van jouw website of webwinkel na op zaken als plugins, updates, veiligheid en layout. Ook kom ik geregeld gemiste kansen tegen om meer bezoekers op je website te krijgen of zie ik verbeterpunten op het marketing-technische vlak. Die neem ik uiteraard ook gewoon mee in het geheel.

En hoe zit het met de resulaten van zo’n Sitescan?

De resultaten van onze sitescan deel ik met je in een video van 15 of 30 minuten. Je voorkant van jouw website of webwinkel wordt zowel bekeken van uit  klant-perspectief als professioneel perspectief. Je krijgt advies op gebied van techniek, seo (zoekmachine optimalisatie), plugins en beveiliging. Mocht ik nog gemiste (marketing)kansen tegenkomen bespreek ik die ook. Het levert je inzichten op die je zelf nog niet gezien had, waarvan je het bestaan niet wist en die je geld opleveren! Als ik één van mijn meest blije klanten mag quoten “die plugin die je noemde heeft mij in de eerste maand zo’n 1200 euro extra omzet opgeleverd! Wanneer kan ik weer een sitescan boeken? :)”

Meteen bestellen?

Maak direct een afspraak voor een sitescan door een keuze te maken voor een pakket hieronder.

Standaard

Een sitescan van 15 minuten van jouw website. Van de gehele scan krijg je een video met gesproken commentaar. Jouw site wordt op 20+ punten bekeken zoals seo (zoekmachine optimalisatie), techniek, veiligheid, gebruikerservaring en marketing.

 • 15 minuten video met gesproken commentaar
 • Binnen 48 uur geleverd
 • Video met gesproken commentaar
 • Implementeren van de opmerkingen van de sitescan
€ 99

ex. btw

Eenmalig

Meest gekozen!

Uitgebreid

Een sitescan van 30 minuten van jouw website. Van de gehele scan krijg je een video met gesproken commentaar. Jouw site wordt op 20+ punten bekeken zoals seo (zoekmachine optimalisatie), techniek, veiligheid, gebruikerservaring en marketing.

 • 30 minuten video met gesproken commentaar
 • Binnen 48 uur geleverd
 • Video met gesproken commentaar
 • Implementeren van de opmerkingen van de sitescan
€ 149

ex. btw

Eenmalig

Scan & Fix

Een sitescan van 30 minuten van jouw website. Van de gehele scan krijg je een video met gesproken commentaar. Jouw site wordt op 20+ punten bekeken en na de scan en overleg met jou ook direct waar nodig aangepast.

 • 30 minuten video met gesproken commentaar
 • Binnen 48 uur geleverd
 • Video met gesproken commentaar
 • Implementeren van de opmerkingen van de sitescan
€ 199

ex. btw

Eenmalig

Wat je je misschien nog afvraagt over de Sitescan

Heldere adviezen

In simpele, niet technische taal.

Snelle levertijd!

Binnen 48 uur een Sitescan video in je mailbox

Advies van een specialist

Met 15+ jaar ervaring

Heb je ook inloggegevens nodig?

Uiteraard kan ik alleen de voorkant van jouw website of webwinkel beoordelen, maar als je echt alles wilt weten en meer technische informatie nodig hebt is een setje inloggegevens wel heel handig.

Hoe kan ik betalen?

Betalen kun je met iDeal, Bancontact, PayPal en de meest bekende credit cards.

En.. als ik nu niet tevreden ben?

Siteklusjes heeft een 100% niet goed, geld terug garantie. Je ontvangt je aankoopbedrag binnen 1 werkdag weer teruggestort. Zonder lastige vragen!

Eerst nog wat meer informatie over de sitescan nodig?

Ik leg het je graag zo helder mogelijk uit. Vul hiernaast je gegevens in en ik bel of mail je binnen enkele uren terug om je vragen door te nemen. Dit kan in de ochtend, middag of avond. ‘s Nachts liever niet, want ook ik slaap dan het liefst.. 🙂

 • Vraag het een expert met 15+ jaar ervaring
 • Snel schakelen
 • Eerlijke tarieven
 • No cure no pay
 • Niet tevreden? Dan geen factuur!
Vertel, wie ben je?