Eenmalige werkzaamheden

Zet mij in op het moment dat het ècht nodig is. Zonder kleine lettertjes en wurgcontracten.

Problemen oplossen

en nog veel meer

Sommige aanpassingen in Woocommerce of WordPress kan je misschien best wel zelf doen. Maar soms loop je ergens tegenaan waar je gewoon niet uitkomt. Dingen waar je een dag lang op zwoegt en dan nog niet het gewenste resultaat hebt. Of als je denkt dat je complete site weg is en deze niet meer te redden lijkt. Dan is het handig dat je iemand kunt bellen die je snel kan helpen.

Gehackte WordPress websites

Is jouw WordPress website of Woocommerce winkel slachtoffer geworden van hackers en werkt hij niet zoals hij zou moeten werken? Ik schoon jouw website op en installeer ook direct een aantal digitale sloten voor de achterdeur van jouw website.

Hulp en training op afstand

Met hulp en training op afstand laat ik je door middel van schermdeling op jouw eigen computer zien hoe WordPress en Woocommerce werken. Ook een mini-cursus WordPress of Woocommerce is op deze manier prima te doen! Op afstand, dus volledig corona-proof!

Wordpress sneller maken

Heb je de allermooiste WordPress website of Woocommerce webwinkel, maar is hij is zo traag dat je een trui kunt breien terwijl je wacht tot hij helemaal geladen is? Ik maak je website sneller door middel van de beste (cache) plugins en instellingen.

Aanpassingen in de layout

Wil je de zijbalk groter hebben of zou dat blok aan de rechterkant best een schaduwtje kunnen gebruiken? Ik help je met aanpassingen in de layout van jouw website of webwinkel. Of dat nu een ander kleurtje voor alle titels is of een compleet nieuwe layout!

Ook whitelabel

of voor resellers

Perfect voor webdesigners, reclamebureau’s en marketing-gurus Als je aanloopt tegen problemen op de sites van je klanten en je hebt er zelf geen tijd voor of de kennis niet in huis, dan help ik je graag! Jij legt de problemen bij mij neer, ik los ze op en jij factureert de klant jouw eigen prijs. Vaak binnen 24 uur in te plannen en zo anoniem mogelijk.

Meteen hulp nodig?

Ik help je zo snel mogelijk om je problemen op te lossen! Vul hiernaast je gegevens in en ik bel of mail je binnen enkele uren terug om een afspraak in te plannen. Dit kan in de ochtend, middag of avond. ‘s Nachts liever niet, want ook ik slaap dan het liefst.. 🙂

  • Vraag het een expert met 15+ jaar ervaring
  • Snel schakelen
  • Eerlijke tarieven
  • No cure no pay
  • Niet tevreden? Dan geen factuur!
Vertel, wie ben je?