Siteklusjes op locatie?

Werkzaamheden, training of vraag- en antwoordsessie bij jou op kantoor

Heb je nog een plekje op kantoor?

Dan schuif ik graag bij je aan!

Soms is het handiger als onderhoud op locatie wordt gedaan. Misschien heb je te maken met privacy-gevoelige informatie of wil je gewoon graag leren van wat ik allemaal doe. Ook kan het zijn dat een vraag en antwoord sessie niet online of per telefoon wordt gedaan, maar bij jou op kantoor of bij jou thuis. Kan allemaal. Ik kom gewoon naar je toe om vragen te beantwoorden, klusjes op locaties te doen, een hands-on-training te geven over de zaken waar jij tegenaan loopt bij het werken met jouw website of webwinkel. Maar een combinatie van dat alles kan natuurlijk ook.
Hoe handig is het dat je geen WordPress of Woocommerce specialist in dienst hoeft te nemen voor 40 uur per week als je maar een paar uur per week werk hebt? Inplannen kan heel flexibel, tijdens kantooruren. Of het nu éénmalig is of meerdere keren per maand of jaar. Je betaalt uiteindelijk de uren die gewerkt zijn en de reiskosten van en naar jouw locatie.

Waarom je mij

op locatie wilt hebben

Klanten zijn vooral onder de indruk van de snelle schakeltijd, persoonlijke aandacht en de niet-goed geld-terug garantie. Siteklusjes doet zijn werk met ❤ en dat zie je.

Zonder contract

Een WordPress Woocommerce specialist op afroep.

Training/cursus

Een hands-on-training bij jou op kantoor? Geen probleem!

Deskundig

Al 15+ jaar ervaring met Woocommerce en WordPress

100% Tevreden

Met een no-nonsense garantie. Niet tevreden? Geen factuur!

Eerst nog wat meer informatie over werken op locatie nodig?

Of wil je overleggen of werken op locatie de beste optie is? Geen probleem, ik leg het je graag zo helder mogelijk uit. Vul hiernaast je gegevens in en ik bel of mail je binnen enkele uren terug om je vragen door te nemen. Dit kan in de ochtend, middag of avond. ‘s Nachts liever niet, want ook ik slaap dan het liefst.. 🙂

  • Vraag het een expert met 15+ jaar ervaring
  • Snel schakelen
  • Eerlijke tarieven
  • No cure no pay
  • Niet tevreden? Dan geen factuur!
Vertel, wie ben je?