Vraag en antwoord / brainstorm sessie

In een sessie van 60 minuten al je vragen over je huidige website en aanverwante zaken stellen.

Spaar je vragen op

Vraag het de expert

Je loopt tegen zaken aan bij het bouwen van je website of webwinkel. Of misschien ben je voor een klant een website aan het bouwen en loopt de bouw niet zoals je wilt omdat zaken niet lukken. Met een vraag en antwoord sessie krijg jij direct toegang tot de kennis en ervaring van een WordPress en Woocommerce specialist met 15+ jaar ervaring. Het resultaat: antwoord op jouw vragen!

Na de vraag en antwoord sessie kun je met je aantekeningen zelf verder met jouw project om het (weer) een succes te maken.

Hoe het werkt

Bij een vraag en antwoord sessie

Om het voor ons beide zo makkelijk mogelijk te maken volgen we altijd onderstaande stappen:

Oriëntatie
Ik ontvang, nadat we een afspraak hebben ingepland, per email jouw vragen. Ik bestudeer deze en kan in deze fase om aanvullende informatie vragen. Ik bereid mij zo goed mogelijk voor op het gesprek zodat we binnen de tijd alle vragen die je hebt kunnen behandelen. Op basis van de vragen analyseren we jouw problemen, doen vooronderzoek en schrijven we een advies. Door een zo compleet mogelijk beeld te krijgen kan ik mij het beste voorbereiden op de sessie zelf.

De sessie
Tijdens de sessie gaan we als eerste in op de vragen die je mij hebt gestuurd. Uiteraard leveren antwoorden op vragen soms nog meer vragen op, dus daar gaan we het uiteraard ook over hebben. Ik denk creatief mee met jouw vragen: hoe is het het makkelijkste op te lossen, zijn er alternatieven waar je nog niet aan hebt gedacht en hoe gaan andere ondernemers hiermee om, etc.

Snel opgelost

Van diagnose naar oplossing binnen gemiddeld 1 dag!

Eerlijke prijzen

Marktconforme prijzen en een duidelijke prijs-afspraak vooraf.

Deskundig

Al 15+ jaar ervaring met Woocommerce en WordPress

100% Tevreden

Met een no-nonsense garantie. Niet tevreden? Geen factuur!

Daarom

Komen klanten terug

Klanten zijn vooral onder de indruk van de snelle schakeltijd, persoonlijke aandacht en de niet-goed geld-terug garantie. Siteklusjes doet zijn werk met ❤ en dat zie je.

Meteen een vraag een antwoord sessie inplannen?

Ik help je graag verder te komen met jouw WordPress website of Woocommerce webwinkel. Vul hiernaast je gegevens in en ik bel of mail je binnen enkele uren terug om een afspraak in te plannen. Dit kan in de ochtend, middag of avond. ‘s Nachts liever niet, want ook ik slaap dan het liefst.. 🙂

  • Vraag het een expert met 15+ jaar ervaring
  • 60 minuten om al je vragen te stellen
  • Via telefoon of Zoom
  • Heldere antwoorden
  • Jouw antwoorden duidelijk op papier
Vertel, wie ben je?