Siteklusjes Academy

Trainingen voor WordPress en Woocommerce

Problemen oplossen

en nog veel meer

Siteklusjes is begonnen als WordPress en Woocommerce reparatie dienst. Eenmalig, zonder abonnementen. Alleen als jij het nodig hebt aan de bel trekken en problemen op de website laten maken. In de loop van de jaren werden de vragen anders, dus ook de diensten zijn uitgebreid. Hieronder zie je een overzicht van wat ik voor je kan doen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact op, grote kans dat ik je toch kan helpen!

Eenmalige werkzaamheden

Sommige aanpassingen in Woocommerce of WordPress kan je misschien best wel zelf doen. Maar soms loop je ergens tegenaan waar je handen van in het haar gaan. Dingen waar je een dag lang op zwoegt en dan nog niet het gewenste resultaat hebt. Ook als je denkt dat je complete site weg is en niet meer te redden lijkt, is het handig dat je iemand kent die je snel kan helpen.

Vraag en antwoord sessie

Soms wil je niet alles uit handen geven bij de bouw of onderhoud van een website, maar het gewoon zelf doen. Als je dan toch iemand nodig hebt om mee te sparren, iemand waar je de vragen neer kunt leggen waar je tegenaan loopt, dan denk ik graag met je mee hoe je het òòk zou kunnen oplossen. Met de vraag en antwoord sessie kom je verder!

Zoekmachine optimalisatie

Jouw WordPress website of Woocommerce webwinkel wil je uiteraard bovenaan op de 1e pagina van Google hebben, maar om dat te realiseren is er nog wel wat werk te verzetten. Siteklusjes helpt je graag met het instellen van de Yoast plugin en de overige zaken om dat te regelen!

Oplossen van gehackte WordPress websites

Het idee dat het gespuis van het internet alleen ‘s nachts opereert is niet juist. De hele dag struinen er mensen het internet af op zoek naar websites en webwinkels die kwetsbaar zijn voor een hack. Waarom ze dat doen? Persoonlijke faam, geld of gegevens zijn vaak eenvoudig te bemachtigen.      Gehackte site: is jouw website slachtoffer geworden van hackers en werkt hij niet zoals hij zou moeten werken?     Website laten beveiligen: voorkomen dat jouw belangrijke data door anderen ingezien wordt of op straat komt te liggen. Wij installeren de mogelijkheden om hackers zo veel mogelijk buiten de deur te houden!

Sneller maken van WordPress sites

Heb je de allermooiste WordPress website of Woocommerce webwinkel, maar is hij is zo traag dat je een trui kunt breien terwijl je wacht tot hij helemaal geladen is? Dat niet niet alleen frustrerend voor jou, maar nog vervelender voor je klanten. Bewezen is dat klanten tegenwoordig niet lang wachten tot de website geladen is, maar over het algemeen snel wegklikken. Weg klant!
Wat wij kunnen doen voor je?

Sneller maken van WordPress sites: niet elke host is geschikt voor een snelle WordPress site. Ben je toch gebonden aan een host dan zijn er veel manieren om de snelheid toch omhoog te krikken!
Snellere Woocommerce webwinkel: de beste plugins en aanpassingen voor een snellere webwinkel.

Wordpress onderhoudscontract

Uiteraard moet jouw website of webwinkel zo veilig en up-to-date mogelijk zijn. Ik update wekelijks jouw website, zorg voor dagelijkse backups en beveilig deze tegen hackers. Met elke maand een keurige rapportage van de werkzaamheden

Siteklusjes sitescan

Kijken hoe jouw website of webwinkel erbij staat? Met de sitescan check ik op 20+ punten wat er beter of anders kan aan jouw website. We nemen deze punten samen door en spreken af of je deze punten zelf oppakt of dat deze ook (meteen) worden gefixt.

Specialist op locatie

Siteklusjes kan niet alleen op afstand de problemen op jouw website oplossen, aanschuiven aan jouw bureau of bij jou thuis kan ook! Soms is het vanwege privacy handiger als er geen gegevens online uitgewisseld worden of vindt je het handig om meteen vragen te kunnen stellen. Of je nu in Groningen zit of in Limburg, Siteklusjes komt naar je toe!

Hulp en training op afstand

Heb je al tientallen video’s op Youtube gekeken en kom je er nog steeds niet uit? Heb je pas een nieuwe website en wil je zo veel mogelijk zelf doen? Met hulp en training op afstand laat ik je door middel van schermdeling op jouw eigen computer zien hoe WordPress en Woocommerce werken. Ook een mini-cursus WordPress of Woocommerce is op deze manier prima te doen!

Ook whitelabel

of voor resellers

Perfect voor webdesigners, reclamebureau’s en marketing-gurus Als je aanloopt tegen problemen op de sites van je klanten en je hebt er zelf geen tijd voor of de kennis niet in huis, dan help ik je graag! Jij legt de problemen bij ons neer, wij lossen ze op en jij factureert de klant jouw eigen prijs. Vaak binnen 24 uur in te plannen en zo anoniem mogelijk.

Meteen hulp nodig?

Ik help je zo snel mogelijk om je problemen op te lossen! Vul hiernaast je gegevens in en ik bel of mail je binnen enkele uren terug om een afspraak in te plannen. Dit kan in de ochtend, middag of avond. ‘s Nachts liever niet, want ook ik slaap dan het liefst.. 🙂

  • Vraag het een expert met 15+ jaar ervaring
  • Snel schakelen
  • Eerlijke tarieven
  • No cure no pay
  • Niet tevreden? Dan geen factuur!
Vertel, wie ben je?